info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

Møl - merinould - huller

Vi elsker uld men det gør møl også.

Møl spiser din uld, derfor er det bedste du kan gøre, at pakke det i en plastikpose, når det ligger i skabet. Hvis du hænger dit uld ud til luftning, skal du være opmærksom på årstiden.

Møl elsker fugt og varme, det har vi rigtig meget af i Danmark.

Og vi har rigtig mange møl i Danmark.

Er skaden sket, så tager du en nål og en tynd uldtråd i samme farve som blusen eller bukserne. Få stoppet hullet så løkken ikke løber. Vores merinould er stikket af den fineste uld. Det kan holde til rigtigt meget, men hvis en negl lige får fat i en enkelt maske, ja så løber den som en almindelig strikbluse. Det heldige er, at det nemt kan reddes med nål og tråd.

Jeg vil dog lige nævne, at mine bluser snart er op imod tre år. Ja de er slidte, for jeg bruger dem hver dag, og de bliver brugt rigtig meget. 

Men der er stadig ingen huller i, og de bliver vasket ved 40 grader i vaskemaskinen. Dog på medium centrifugering. Tjek din trommel, og resten af det tøj du vasker med. Du skal holde uld væk fra lynlåse, hægter og en slidt trommel.

Merinould er et naturprodukt, derfor holder det selvfølgelig ikke som et syntetisk produkt, der ikke kan nedbrydes i naturen. Jeg kan dog love dig, at du får et produkt, der er fantastisk at have på. Vanvittigt tyndt og lækkert.

Brug gerne uldvaskemiddel, hvis du skal vaske dit tøj. Ellers prøv først at lufte det. Se om dette ikke er nok. 

Flossede negle, hundetænder, hårde syninger, lynlåse og skarpe genstande er ikke godt for hverken merinould, strømpebukser eller andet strik :)

 

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg