info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

Hvorfor løbe og vandre i merinould

Vandre eller løbe T-shirt i 100% merinould?

Hvis du vil investere i merinould, så gør dig selv den tjeneste at tjekke kvaliteten.

Det er kun ved 100% merinould, du får glæde af merinouldens egenskaber.

Vores t-shirt, som består af 100% merinould i den helt tynde kvalitet, giver dig en tør og fantastisk oplevelse. Vores t-shirt findes både til damer og herre vejledende pris hhv. 499,- og 599,-. Alt efter om den er med korte eller lange ærmer.

Hvordan opfører materialet sig, når jeg sveder? 

- Merinould suger al fugten med op til 30% af sin egen vægt. Ulden varmer også, selvom den bliver våd, da uldens luftfyldte opbygning gør, at du ikke føler dig kold.

Hvordan er det at vandre og løbe i sammenlignet med blandingsmateriale? 

- Sammenlignet med fabrikeret syntetisk tøj eller blandingsmateriale, såkaldt funktionstøj, så tilpasser 100% merinould sig temperaturen efter vejret. Varmer når kroppen er våd og afkøler når det er varmt udenfor. Kun med 100% ren merinould undgår du svedlugt. Samtidig er 100% merinould også den bedste solfaktor, du kan få.

Kommer det ikke til at kradse? 

– Vi garanterer, at vores tøj ikke kradser eller stikker. WoolbyElle har fundet den bedste leverandør, der for øvrigt er GOTS og ECO certificeret. Fibrene er meget bløde, hvilket gør at de ikke kradser. WoolbyElles fibre har et ekstremt godt stræk, som sikrer, at tøjet falder blødt mod huden. 

Findes der andre fordele med merinould?

– Ja, når du vælger et produkt fra WoolbyElle, der er produceret af 100% merinould, så er der ikke blandet andre materialer i, på den måde får du udbytte af merinouldens egenskaber, og du behøver ikke at vaske det hver gang, du har brugt det, heller ikke selv om du har svedt. Du kan hænge det til tørre, og så er det dejligt lugtfrit at tage på igen. Vores T-shirt har ekstra længde på ærmer og krop, så du ikke skiller ad, når du er fysisk aktiv.

Godt for miljøet og til sidst godt for dig.

 

 

 

 

 

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg