info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

Fokus på jagten kræver den rette påklædning

Jeg har altid gået på jagt.

Min onkel lærte mig fra barnsben alt om skoven, årstiderne og dyrene.

Da jeg var 7 år gammel, fik jeg lov at komme med ham på jagt for første gang. Jeg oplevede stilheden, naturens lyde og spændingen ved jagten - og jeg var solgt med det samme.

For mig er jagten den ultimative måde at opleve naturen på. For at få succes med jagten, skal du kende både omgivelserne, dyret og dig selv, og for mig kommer man ikke nærmere at være ét med naturen.

Dine sanser bliver skarpe og du opnår en fokusering som er vanskelig at beskrive med andet end at det er et urinstinkt der kommer frem. Spændingen specielt ved pürsh jagt er fantastisk - når alt går op i en højere enhed, hvor man får skudt den råbuk man har valgt at gå efter, så er det en unik oplevelse som man aldrig glemmer. Man kommer altid hjem fra jagt med et udbytte - måske ikke i form af vildt, men der er altid oplevelser med alle de ting man ser og sanser derude! 

For at kunne nyde jagten fuldt ud, skal du være klædt på til at opholde dig i naturen i lang tid. Det er ikke nødvendigt at købe alt det dyreste jagtudstyr og -tøj fra start, men især én ting er vigtig: Det inderste lag.

Under jagten vil du opleve høj intensitet og spænding - du kommer til at svede. Men der vil også være øjeblikke og længere perioder, hvor du sniger dig frem efter dyret - måske endda står helt stille, når dyret vejrer og får fært af dig.

Derfor skal dit inderste lag tøj kunne hjælpe dig af med varme og fugt i de intense perioder, uden at du bliver kold og klam, når du skal stå stille.

Merinoulden er, med sin unikke evne til at absorbere fugt og sved - helt op til 30 gange sin egen vægt - det mest velegnede materiale til dit baselayer. Med et baselayer i 100% økologisk merinould, vil du aldrig føle dig kold og klam, og du kan koncentrere dig om at nyde jagten.

De ydre lag kan sagtens være i bomuld eller andet materiale, f.eks. er det ofte nødvendigt med et vandafvisende lag, når du er på jagt i Danmark.

Derudover er det vigtigt, at fødderne holdes varme - intet kan ødelægge en god jagt som stivfrosne tæer. Uldsokker i forskellige tykkelser er den bedste måde at undgå kolde fødder på, for selvom dine sokker bliver våde af sved eller regn, vil du i uldsokker kunne holde varme i tæerne. Selv, når du skal stå helt stille.

Nyd jagtsæsonen - klædt rigtigt inderst, kan det kun blive en fantastisk oplevelse.

Når du ikke tænker på at du fryser eller sveder, så kan du holde fokus på det, du er der for. Nemlig naturen, lydene, dyrene og jagten.

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg