info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

info@woolbyelle.com

Nem og sikker betaling

Gratis levering ved køb over 350 kr.

30 dages returret

Alle kan løbe

Jeg har aldrig været god til at løbe.

Min krop er ikke bygget til løb, jeg er for stor og for tung de forkerte steder.

Men selv hvis du - som jeg - ikke er bygget til det fra naturens side, kan du sagtens komme til at holde af at løbe.

For mig handlede det om at acceptere, at ikke alt er en konkurrence. Jeg vil ikke konkurrere, når jeg løber. Ikke mod andre, og slet ikke mod mig selv.

Tværtimod er løb med tiden blevet en pause i hverdagen for mig. Det er tid alene for mig selv, med mig selv og naturen.   

En kær kollega - en erfaren trail- og orienteringsløber - introducerede mig for ideen om at løbe langsomt. Løb uden at holde øje med kilometertid og længde. Det skiftede mit fokus, så opmærksomheden pludselig kunne rettes mod andre ting: at holde det lave tempo, nyde stilheden, vejret, underlaget og naturen.

Den første tur, vi løb sammen, blev noget længere end mine normale ture på 5 kilometer.

Vi endte med at løbe 12 kilometer!

Hold nu op for en oplevelse.

Jeg aner ikke, hvor lang tid, det tog - men hele turen var en nydelse.

Jeg lagde derfor en plan for mig selv. Det næste år ville jeg løbe oftere, men jeg ville kun løbe langsomt. Den plan holdt jeg fast i, og ikke nok med at det gjorde, at jeg kom afsted langt flere gange end jeg ellers ville have gjort - min krop var heller ikke nær så træt. Løb blev en aktivitet, der gav mig energi, i stedet for at suge den ud af mig.

Hver gang nogen siden da har spurgt mig, hvor langt eller hurtigt jeg løber, så er mit svar det samme: “Jeg aner det ikke, og jeg er oprigtig ligeglad”.

Jeg løber for at nyde naturen og tiden for mig selv.

Gennem min genfundne glæde for at løbe, som har udviklet sig gennem de seneste 5 år, har jeg dog fundet ud af en meget vigtig ting.

Uanset om du er konkurrenceløber eller hyggeløber som mig; om du løber en råkold og mørk vintermorgen med pandelampe, eller en sommerdag med 25 grader i Mols Bjerge; så er det bedste du kan gøre for dig selv, at investere i noget godt tøj at løbe i.

Jeg løber altid selv i en t-shirt af 100% tynd merinould, det er året rundt, sommer og vinter.

Uld er både isolerende og temperaturregulerende. 100% merinould giver rigtig god beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler.

Løb for et bedre liv. Stærk krop - stærk psyke.

Løb for din egen skyld og ikke andres.

Jeg vil gerne opfordre alle til at komme med deres gode løbeoplevelse eller løbebilleder, på vores blog.

 

Læs mere om den nye trend her "naked running"

https://vorespuls.dk/loeb/artikler/ny-loebetrend-naked-running

 

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg